(1 - 9 from 9 )

(1 - 4 from 61
)

Google News: Säsongen över för Färjestad

[SvenskaFans.com] - Mikael Johansson är så när att kunna styra in en kvittering fem minuter in i perioden i ett försök till styrning, men Svedberg är med bra efter isen som annars ofta måste vara med högt då Färjestad ofta skjuter högt över mål då Niklas Svedberg är bra

aftonbladet.se: Fredag, fullsatt, finaldoft – det här blev den stora festen

[Aftonbladet] - När sen passningsgeniet Mikael Johansson slog en katastrofal pass som ledde fram till Jonas Nordquists avgörande 3–2-mål hade Färjestad ingen ork att komma igen. Färjestad hämmades tydligt av att Hannes Hyvönen saknades i powerplay.

aftonbladet.se: Fantastiskt – det bästa trycket under min tid här”

[Aftonbladet] - Färjestad dominerade första halvan av den tredje perioden, men ett felpass från Mikael Johansson gjorde att Brynäs kunde göra 3–2. Daniel Widing snappade upp pucken, Jonathan Granström sköt och Jonas Nordquist styrde in det avgörande målet.

aftonbladet.se: Brynäs är skickligare, smartare och snabbare

[Aftonbladet] - Men de enkla misstagen fällde laget den här gången. Brynäs två första mål kom efter hemmaspelarna alldeles för enkelt sågat sig igenom ett samlat Färjestadförsvar. Avgörande 3–2 kom efter en idiotpassning av Mikael Johansson. Ruskigt tungt då Färjestad