Nasreddine, Penguins have seen plenty of playoff hockey

thetimes-tribune.com
[Scranton Times-Tribune] - Game 7 overtime winners by Konstantin Koltsov in Bridgeport and Matt Murley in Hartford. For most, it's probably Chiodo pounding Antero Niittymaki in a fight in round two. The results: Swept Utah in a best-of-three mini-series.

Google News: Timrå IK klara för fortsatt elitseriespel

[SvenskaFans.com] - Istället kunde hemmalaget ta ledningen efter drygt fyra minuter, Alexander Larsson slog ett långtpass från egen zon till Matt Murley som kom fri med Erik Hanses och fintade bort den unge målvakten och 1-0 var ett faktum. Ungefär fem minuter senare så

Rögle och Timrå till elitserien

[Svenska Dagbladet] - Vi har vetat vad vi gav oss in på. Vi har flutit med i bakgrunden och vetat att vi måste spela mycket bättre än i elitserien, sade Per Hallin till TV 10. Matt Murley blev matchhjälte med två mål och han har gjort totalt fyra mål i kvalserien.

Google News: Timrå IK–Rögle BK

[Sundsvalls Tidning] - Andra femman: Elias Granath, Mat Robinson – Matt Murley, Alexander Larsson, Damien Fleury. Tredje femman: Valdimir Mihalik, Antti Halonen – Per hallin, Yared Hagos, Simon Önerud. Fjärde kedjan: Martin Röymark, Jeremy Boyce, Max Friberg. 24) Sean Curry.