(1 - 9 from 64 show all)

(1 - 4 from 28
)

Maartje Paumen sleept overwinning uit het vuur

[Omroep Brabant] - DEN BOSCH - Maartje Paumen heeft HC Den Bosch op een 1-0 voorsprong gezet tegen Laren. De Bossche dames wonnen door twee goals van Paumen de eerste wedstrijd in de finale met Den Bosch kwam op eigen veld na 23 minuten achter tegen Laren door een

Google News: Ellen Hoog: De spanning is om te snijden

[Metronieuws.nl] - Zo liep Eva de Goede, met gevaar voor eigen leven, uit bij een strafcorner van collega-international Maartje Paumen. Zelf ben ik altijd verbaal flink aanwezig en daarbij blijft niemand buiten schot. Zo had ik tijdens het tweede duel een pittige

Hockeyvrouwen HC Den Bosch naar finale play-offs

[Omroep Brabant] - In de slotfase sloeg Den Bosch alsnog toe; eerst opnieuw via Vorstenbosch, daarna door Maartje Paumen. In de finale om de titel in de Hoofdklasse is Laren de tegenstander. Het is voor de vrouwen van HC Den Bosch overigens de vijftiende keer op rij dat

Hockeysters Den Bosch beginnen slecht aan play-offs

[Omroep Brabant] - Den Bosch werd alleen gevaarlijk via twee strafcorners van Maartje Paumen, maar die gingen allebei naast. De ploegen leken daardoor met 0-0 de rust in te gaan, maar in de 34e minuut beloonde Kitty van Male het Amsterdamse overwicht alsnog.