Colombian soccer league week 9 review

colombiareports.com
[Colombia Reports] - Luis Ruiz scored either side of half time to overcome Oscar Castillo's 31st minute opener for Cartagena. Maicol Balanta struck in the 70th minute to secure the win and move Junior up into sixth, on 14 points. Cartagena remain five points clear of the

Google News: Colombia - Un punto per uno, non fa male a nessuno. Tolima e Huila ...

[Calcio sudamericano] - Ospiti avanti alla mezz'ora con Oscar Castillo, recuperati nella ripresa dalla doppietta di Luis Ruiz e dal sigillo finale di Maicol Balanta. Infine, la vittoria esterna de La Equidad sul campo del Cucùta (1-0, gol di Darwin Andrade) proietta i

Google News: Prensa boliviana destaca triunfo de Bolívar

[ABC Color] - Sin embargo, reprochó que “la Academia no pudo liquidar el partido que dominó y terminó el encuentro con sufrimiento” , tras el gol del colombiano Luis Ruíz, a los 68 minutos de juego. Para el cuadro boliviano anotaron Lorgio Alvarez (31) y Jhasmany