(1 - 5 from 5 )

(1 - 4 from 11
)

Google News: Jönköpingsförare med i Sydsvenska Kartingserien

[Jnytt.se] - På lördagen kördes klasserna för förare upp till 15 år och i Formel Micro 95cc gjorde Kevin Larsson snygga körningar i sina heat och körde i finalen upp sig från 14:e plats till en 7:e plats. Emma Andersson som gjorde sin 3:e tävling hamnade på en

Google News: Superettaspelare till Forward

[Nerikes Allehanda] årige Kevin Larsson är fotbollsfostrad i ÖSK men tog steget över till Örebro Syrianska inför den här säsongen. Men division 3 är lite för låg nivå för den före detta pojk- och juniorlandslagsmannen. – Lite tungt att lämna Syrianska nu när vi ligger

Google News: Daniel Stark på pallen i Lidköping

[Jnytt.se] - I söndagens tävlingar körde Kevin Larsson bäst med en fin 5:e plats i klassen Micro. I Micro placerade sig även Emma Andersson som 21:a följt av Gabriel Nord 29:a. Emma körde bra i sin tävlingsdebut. I klassen Mini hade Jesper Sandstöm den bästa