(1 - 9 from 12 show all)

(1 - 4 from 49
)

- De har jo rett i at jeg begynner å bli gammel

[Dagbladet.no] - GIFTIG PÅ DØDBALL: Jim Larsen trygget Rosenborg-ledelsen med et hodestøt i begynnelsen av annen omgang. FORNYET SPENNING: Amin Askar skapte fornyet spenning i kampen med sitt første mål for Brann. KOM INN OG AVGJORDE: Innbytter Rade Prica utnyttet

Google News: Flyvende dansk Tippeliga-start

[Sportenkort] - Både Tonny Brochmann og Jim Larsen fik en flyvende sæsonstart i Tippeligaen med mål og godt spil. Den tidligere Horsens-spiller Tonny Brochmann scorede to gange, da hans klub Sogndal vandt med hele 4-0 ude over Odd Grenland. Brochmann, der kom til den

Google News: Skarsfjord: - Unødvendige feil

[Fædrelandsvennen] - Etter at Jim Larsen headet inn 2-0 i starten av andre omgang kom bergenslaget mer med i kampen. Etter at Amin Askar dundret inn reduseringen hadde Brann sin beste periode i kampen. - Vi er med og styrer spillet i perioder.

Google News: Her tester de Lerkendal-matta

[Bergens Tidende] - LIKER DET DE SER: Mikael Dorsin (th) og Jim Larsen på plass på Lerkendal. Foto: MMS-FOTO: Ole Sagbakken Det klør i beina på RBK-spillerne. Disse starter trolig mot Brann. – Den ser veldig bra ut. Dette blir artig, sier Mikael Dorsin.