( I'm Jeroen Zoet)
(1 - 13 from 28
)

Google News: Jong Oranje naar EK

[Voetbal plus] - Doelman Jeroen Zoet hield zijn team in de eerste helft zelfs nog op de been. Kansen van Georginio Wijnaldum en Luuk de Jong leverden aanvankelijk niet het gewenste resultaat (een goal) op. Gerust werd er in Spangen met een 0-0 stand. Na rust kwam

Google News: Jong Oranje naar EK na makkelijke zege op Slowakije

[Voetbal International] - Aan de andere kant moest doelman Jeroen Zoet enkele keren ingrijpen. Na de pauze schakelde Jong Oranje een tandje bij. Wijnaldum opende in de 56ste minuut de score. Een goede voorzet van Jerson Cabral werd knap teruggekopt door Luuk de Jong

Google News: Jong Oranje wint opnieuw en gaat naar Israël

[V-Bal (Blog)] - Een via de muur afgeketste vrije trap van Jakub Holubek bracht de Slowaken bijna op voorsprong, maar Jeroen Zoet reageerde attent op het van richting veranderd Schot. Ook Georginio Wijnaldum, Luuk de Jong en Adam Maher kregen mogelijkheden de

Google News: Jong Oranje zet grote stap richting EK

[Voetbal plus] - Niet voor niets liet Louis van Gaal onder andere Jeroen Zoet, Bram Nuytinck, Adam Maher, Jordy Clasie en Luuk de Jong bij Jong Oranje achter om zo sterk mogelijk aan te treden. Het Europees Kampioenschap is volgend jaar zomer in Israël. Voeg dit