(1 - 4 from 20
)

Matts Olsson: Stäng av packet och låt dom betala böterna

gt.expressen.se
[Expressen] - Jakob Johansson nådde högst på en hörna och nickade in 1-1 efter 21 minuter. Det var första gången IFK var i närheten av gaismålet. Starkt av Jakob som hade ett härligt häng i luften men lite passivt av gaisarna Celik och Lundgren.

Google News: Hyséns två tystade de ljusblå

[Sveriges Radio] - Och i mittfältskampen var Jakob Johansson och Elmar Bjarnason överlägnsna Wilton Figueiredo och Ivo Pekalski. – Dom lyckades med sitt aggressiva och ställa om. Stundtals spelar vi bra, men vi ibland ofokuserade, säger MFF:s Ivo Pekalski.

aftonbladet.se: Hysén: Jag hade hellre spelat kvar

[Aftonbladet] - Krisstämplade IFK Göteborg ledde mot Helsingborg med 1–0 när defensive mittfältaren Jakob Johansson klev av i 65:e minuten. Ifrågasatte Jonas Olsson valde då att sätta in anfallaren Pär Ericsson vilket medförde flera positionsförändringar i hemmalaget