(1 - 9 from 81 show all)

(1 - 4 from 36
)

Google News: Yotosama pakt goud, zilver en brons op EK Jiu-Jitsu

[Dichtbij.nl] - ZOETERMEER - Tijdens het Europese Kampioenschap Jiu-Jitsu voor Aspiranten en Junioren dat van 11 t/m 13 mei in Genua Italië gehouden werd hebben de leden van Yotosama uit Zoetermeer goede zaken gedaan. Cynthia Schellingerhout wist de Europese Titel op

Namen finalisten NK Trampolinespringen voor GV Orion bekend

[dé Weekkrant] - In de D Jeugd Meisjes behaalde Janelle Groenendijk voor de derde maal Goud. Zilver was er voor Babette Smienk en en brons voor Thirsa Termaat. Marieke Snijders behaalde een 5e plaats. In de E Instappers Gemengd was er Goud voor Ranita Jansen en zilver

Goud, zilver en brons voor Judoclub Oosterzele op tornooi in Wetteren

[Het Nieuwsblad] - OOSTERZELE - Judoclub Oosterzele trok met acht jongeren naar het tornooi in Wetteren, meteen het laatste tornooi van het seizoen. Dat waren Quinten De Troyer, Charlot De Paepe, Renzo Lagaert, Luca Van Damme en Joppe Louage bij U11 en Robbe De Sutter

Google News: Goud, zilver en brons voor Gabriëlle Bolk

[Sportief Zwolle] - De wedstrijdzwemmers van Swol hebben afgelopen weekend tijdens het eerste deel van de Overijsselse A-kampioenschappen in Kampen zeven medailles behaald. Juniore Gabriëlle Bolk was met drie medailles grootverdiener, zij won zowel een gouden