)

Google News: «Vema III»-seier i Danmark

[Seilas] - Ugelstad overlot båten til de to trebåtentusiastene Tor Jørgen og Lars Christian Dahl som tok tilbake originalnavnet «Vema III». Til tross for et arbeidskrevende og kostbart vedlikehold trengte båten en større rehabilitering. Investoren Einar Nagell

Lørenskog med 18 mål på to kamper

[Dagbladet.no] - Christian Dahl Andersen scoret begge målene for gjestene. Vålerenga kunne feire 5-2-seier mot Storhamar. Etter to perioder var stillingen 1-1, men gjestene fra Oslo avgjorde med fire scoringer i siste periode. Lørenskog, Stavanger og Vålerenga står

Seriefavoritt Stavanger Oilers åpnet med seier

[Dagbladet.no] - Stavanger vant 3-2, men Frisk Asker ledet 2-1 etter 1. periode. I 2. periode utlignet Snorre Hallen, før Christian Dahl Andersen satte inn seiersmålet midtveis i perioden. Flere mål ble det ikke. Frisk Asker er betydelig forsterket sammenlignet med

Reiten: Enttäuschung über zahlreiche Absagen

[Westdeutsche Zeitung] - Die A-Dressur (erste Abteilung) gewann Christian Dahl (Krefelder RFV). Nora Jansen vom gleichen Verein schaffte in der L**-Dressur Platz zwei. Zufrieden waren die Besucher, dass das Verpflegungszelt, was bisher rechts vom Eingang in Vorst stand, jetzt