)

Superstock 600: VD Mark Vs Russo per il titolo 2012

[BikeRacing.it] - Dal Regno Unito tornerà in pista Lee Jackson (in corsa addirittura per la vittoria a Silverstone da wild card con la Kawasaki del Chris Walker Race School) più Alexander Olsen (Triumph Team HARIBO Starmix), dall'Austria (o meglio, dall'IDM Supersport)

nrk.no: Stabæk kjempet seg til borteseier i Skien

[NRK] - Det blir ingen lett motstander for et Odd-lag som manglet struktur, selvtillit og også nok innsats i én omgang søndag. Adem Güven, som inn etter pause, var litt alene på en tynn pluss-side. Dag Alexander Olsen fra Gjøvik, med fortid hos B-lagene til

Google News: - Dette er bekymringsfullt

[Telemarksavisa] - Nå vurderer Fagermo å starte med nykommer Dag Alexander Olsen, som har scoret fire mål på b-laget, tre av dem mot Mandalskameratene lørdag. - Han har imponert, og vil bli drillet i en kantrolle denne uka. Problemet er at han egentlig ikke er godt nok

Google News: MK-treneren fornøyd tross nytt tap

[Sunnmørsposten] - Dag Alexander Olsen scoret alle Odds mål og ble dermed den store helten på Skagerak Arena. Geir Hagen reduserte til 1-2, men det hjalp så lite. Dermed har MK gått 11 kamper på rad uten seier, og lagets tredje tap på rad. Nå ser det virkelig mørkt ut